Carragher: Mourinhos taktik kan koste mesterskabet

Jamie Carragher vil ikke kritisere den taktik, Mourinho kom til Liverpool med, men han mener, at den kan komme til at koste United mesterskabet i sidste ende.

Mourinhos taktik til Liverpool-kampen i lørdags er blevet diskuteret lige siden. Mandag aften meldte også Jamie Carragher sig ind i debatten, da han var ekspert i Monday Night Football-studiet. Han startede med at sige, at han ikke havde noget imod den defensive tilgang til kampen.

– Jeg har intet problem med det, han gjorde. Han har altid gjort det, og jeg regnede med det, inden kampen gik i gang. Jürgen Klopp sagde efter kampen, at Liverpool aldrig ville spille sådan. Måske vil hans Liverpool-hold aldrig gøre det, men mit ville, og vi gjorde det masser af gange og fik resultater ud af det, sagde han. 

Problemet, som Jamie Carragher, der i øvrigt var i studiet med Peter Schmeichel, ser det, er, at det ikke længere ser ud til at virke for Mourinho.

– Mourinho har altid været stolt – med rette – af at være der i de store kampe, “Mourinho-masterclass”. Men hans metoder har ikke virket på det seneste, sagde den tidligere Liverpool-spiller.

– Hvis jeg går tilbage til, da Peter Schmeichel vandt titler med Manchester United, der havde de måske seks store kampe – Liverpool hjemme og ude, Arsenal hjemme og ude, og en udfordrer som Chelsea eller Newcastle hjemme og ude. Det er 18 point. Med top seks i dag er det 30 point, og det er en stor del af sæsonen.

Mourinho har i sin tid i United endnu ikke vundet en udekamp mod et top seks-hold i nu seks forsøg, og United har kun formået at score i en enkelt af kampene – udekampen mod Tottenham i maj, der endte 2-1 til London-klubben.

– Jeg vil ikke kritisere ham for den måde, han stillede op på Anfield, for man kan stadig vinde kampe på den måde. Men hvis den slags resultater fortsætter, bliver det meget svært at vinde titlen, sagde Jamie Carragher. 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Kritik preller af på Lukaku

Næste artikel

Podcast: Liverpool, Sir Bobby & optakt

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share