Carrick: Det er nu vi skal holde momentum

Michael Carrick håber, at United kan fortsætte den opadgående formkurve i de kommende kampe.

Den engelske landsholdspiller, som spillede en vigtig rolle i kampen mod Hull, har fået masser af selvtillid efter de 3 tre sejre på stribe. Han opfordrer sine holdkammerater til at vise formatet og bygge videre på den gode stime.

– Vi kontrollede kampen mod Hull fint, og det var en rigtig god sejr. Jeg synes, at vi spillede noget rigtig fint fodbold, og jeg håber selvfølgelig, at vi kan forstsætte dette på tirsdag mod Stoke, siger Carrick til MUTV.

Skader har været afgørende

De mange variationer i startopstillingen har skabt store problemer på banen, hvor det har været meget ustabilt igennem hele sæsonen. Carrick håber, at skaderne snart er et overstået kapitel for holdet.

-Vores dårlige resultater i denne sæson, det er på grund af de mange skader. Vi har ikke kunne opretholde momentum fra sejrene, fordi der hele tiden er kommet nye skader til. Forhåbenligt ændrer det sig nu, og det er dejligt at have en kamp allerede igen på tirsdag, så vi forhåbenligt kan opretholde den gode rytme.

– Det har på en måde været mærkeligt ikke at have en kamp i midtugen, som vi plejer, men sådan er det nu engang. Det var en god præstation mod Hull, men nu er alt fokus rettet på opgøret mod stoke.

Roser til van Persie.

Der har på det seneste været hård kritik af Robin van Persie. Mange har sat spørgsmålstegn ved hollænderens engagement i holdet. I weekenden svarede han igen på kritikken med et fantastisk mål. Carrick mener, at det var den perfekte måde at modbevise alle kritikkerne på.

– Sikke et mål! Det var faktisk kun en halv chance, men han kontrollerede den flot og bankede den op i hjørnet. Det er dejligt når drengene oppe foran skaber chancer og scorer mål. Hvis vi kan spille noget mere som vi gjorde lørdag, så bliver vi en stor mundfuld.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Søndagens rygter: Lloris i stedet for de Gea?

Næste artikel

Adventskonkurrence på OldTrafford.dk

ANNONCE