Søndagens rygter: Lloris i stedet for de Gea?

Ingen dag uden rygter, og i dag er ingen undtagelse. Her er de vigtigste historier om Manchester United.

David de Gea har stået forrygende i denne sæson for United, hvor han flere gange har disket op med den ene fantastiske redning efter den anden. Og med en kontrakt der udløber sommeren 2016, er der naturligvis massiv interesse for den spanske keeper.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

United vil gerne hurtigst muligt forlænge med de Gea, men Real Madrid lurer i kulissen og skulle i følge flere medier være klar med et bud på 30 millioner pund for 23-årige de Gea. Han skulle være udset til at erstatte Iker Casillas, der ikke længere holder niveau.

Carlo Ancelotti ønsker at hente de Gea til Madrid til sommer, og klubben skulle være klar med en stor pose penge for at få handlen i hus.

I stedet for de Gea, skulle United angiveligt så have øjnene rettet mod Hugo Lloris. Den 27-årige franskmand regnes for en af de absolut bedste målmænd i Premier League, og har stået godt for et haltende Spurs-mandskab i de seneste år.

Men med en kontrakt til 2019 vil Lloris dog blive en dyr herre, og flere engelske medier spekulerer i en pris på omkring 25 millioner pund.

Hummels vil ikke love troskab til Dortmund

Mats Hummels er adskillige gange sat i forbindelse med et skifte til United, og rygtes igen i dag til Old Trafford. Dortmund er kommet skidt fra start i den tyske Bundesliga, hvor de efterhånden har rigtig langt op til de pladser, som giver adgang til næste sæsons Champions League.

Derfor spekuleres der i, om Hummels kan være på vej væk fra tyskerne. Og han siger nu til Bild, at han ikke vil udelukke noget i fremtiden, og ikke vil love at blive i Dortmund næste sæson.

– Det er noget jeg aldrig har gjort (lovet at blive i Dortmund, red.). Selvfølgelig er Champions League et stort udstillingsvindue, men jeg tænker ikke længere end starten af december, siger Hummels.

Også forsvarsspillerens far har fornylig været ude og puste liv i rygterne om et kommende skifte for hans søn.

Alle topspillere har ambitioner om på et tidspunkt at spille for en af de store europæiske klubber, som kan inkludere Real Madrid, Barcelona og Manchester United, udtalte hans far.

Modstridende oplysninger om Valdes

Victor Valdes har den seneste tid trænet med United, i kampen for at komme tilbage efter hans alvorlige knæskade, der også holdt ham ude af Spaniens trup til VM i Brasilien.

Nu skulle den tidligere Barcelona-keeper være tæt på at kunne vende tilbage, men der er modstridende oplysninger fra Spanien på, hvorvidt han ender i United eller ej.

Mundo Deportivo skriver, at Valdes er taget til Barcelona denne weekend med familien, men stadig er tæt på at indgå en aftale med van Gaal og United. Omvendt hævder Catalunya Radio, at Valdes er taget retur til Spanien for at fortsætte træningen, og ikke vender tilbage til United.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs ny manager i Wigan?

Næste artikel

Carrick: Det er nu vi skal holde momentum

Relaterede artikler
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share