Carrick: Det handler om Tottenham-kampen

Midtbane-veteranen Michael Carrick føler sig overbevist om, at han og holdkammeraterne er klar til sæsonstart efter de fire kampe, holdet har spillet i USA.

På trods af et nederlag til Paris SG i nat, føler Carrick, at der er rigtig mange ting at tage med fra de godt tre uger, holdet har tilbragt i USA. Fokus har hele tiden været på Tottenham i næste uge, lyder det.

– Det hele handler om Tottenham, det er det, vi har sagt hele tiden. Det er mod Tottenham, det bliver alvor, fortæller viceanføreren til MUTV.

– Vi har haft nogle gode kampe til at forberede os i herovre. Hvis kampene er for lette, så får man ikke nok ud af dem. Både Barcelona-kampen og kampen i dag mod Paris har været god forberedelse til sæsonstarten.

Det er mange United-fans håb, at Carrick kan holde sig skadesfri i den kommende sæson, da holdet i sidste sæson havde sine klart bedste perioder, når midtbanespilleren var med.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg foretrækker 4-3-3

Næste artikel

Avis: Di Maria ud og Pedro ind

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share