– Jeg foretrækker 4-3-3

Manageren siger, at han helst vil spille med en 4-3-3-opstilling i den nye sæson, da det giver god variation.

Under pre-season touren har vi set, hvordan Louis van Gaal har foretrukket en 4-2-3-1 opstilling. Her har Memphis i lange perioder optrådt i 10er positionen, og det er også en position, vi vil se ham i fremover.

Louis van Gaal ser det dog mere som en ren 4-3-3, da han argumenterer for, at Memphis er en del af midtbanen. Positionen giver en god variation i spillet, når han kan trække frem og tilbage i banen hele tiden. 

– At midtbanen (10eren) nogen gange er foran angriberne, er ikke en skidt ting, for så får vi automatisk et større flow i angrebet. Vi har brug for den variation i vores spil, siger LVG i følge manutd.com.

– Det kan jeg rigtig godt lide, og det er noget jeg opfordrer spillerne til, især Memphis. Det kan også være Carrick eller Schweinsteiger i den position, men I vil nok mest se Memphis der. Igen, det afhænger også af modstanderen. 

– Vi vil forsøge at spille denne 4-3-3. Vi spillede den allerede sidste år, i anden halvdel af sæsonen, og det er mit foretrukne system. Vi har brugt dette system under touren, fordi det er sådan vi også kommer til at spille i sæsonen.

Det lyder altså til, at midterpositionen på midtbanen kan blive en afgørende position. Her har både Memphis, Pereira og Januzaj spillet under pre-season. Der kan dog også være en god mulighed for at placere Mata eller Herrera her. Så kan de tekniske spaniere komme til at koncentrere sig mere om det fremadrettede spil, når opbakningen fra to mere defensive midtbanespillere er der. 

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Billeder fra kampen imod PSG

Næste artikel

Carrick: Det handler om Tottenham-kampen

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share