Carrick: En sejr er vigtig for resten af sæsonen

Michael Carrick taler om dagens opgør og om sin egen rolle på holdet.

Michael Carrick ved, at en sejr i derbyet kræver en kraftanstrængelse af de store, noget han selv har formået at præstere i hele 21 opgør mod lokalrivalerne. Med tilkomsten af de nye store personligheder, bliver dette derby endnu mere specielt, siger Carrick.

– Det er et kæmpe derby. Det er to nye managere, og begge hold ønsker med de nye spillere at sætte sig på tronen i Premier League, siger Carrick til MUTV.

– Den der vinder denne kamp, kommer til at få et stort boost til de kommende kampe. Det er dog i denne forbindelse også vigtigt at være opmærksom på, at det langt fra er en kamp, som er altafgørende. 

Carrick har ikke fået meget spilletid i denne sæson, grundet tilkomsten af blandt andet Paul Pogba. Den rutinerede midtbanespiller accepterer sin rolle på holdet, men understreger, at han altid kæmper hårdt for at få en plads i startopstillingen. 

– Som fodboldspiller vil du altid gøre, hvad du kan og er god til. Jeg har fra min første dag i United altid haft min fod på gaspedalen og givet mig fuldt ud for holdet, og jeg vil fortsætte med at gøre de til træning, som har virket for mig tidligere. 

– Det handler ikke altid om at spille fast i hver kamp, men det handler om at rykke sammen og støtte hinanden. Det er en fornøjelse at se rundt i omklædningsrummet i disse dage og opdage, at vi har nogle af verdens bedste spillere i truppen. 

– Når man har de rigtige spillere, så er atmosfæren og mentaliteten i truppen afgørende for holdet. Succesen kommer, når alle er klar over, at hårdt arbejde i sidste ende betaler sig.

Om Michael Carrick kommer til at spille en rolle i dagens kamp må tiden vise. Det eneste vi på nuværende tidspunt kan konkludere, er, at kickoff på Old Trafford er 13.30 dansk tid. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Fansene kan afgøre det

Næste artikel

Startopstillingerne er klar

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share