Carrick: En sejr er vigtig for resten af sæsonen

Michael Carrick taler om dagens opgør og om sin egen rolle på holdet.

Michael Carrick ved, at en sejr i derbyet kræver en kraftanstrængelse af de store, noget han selv har formået at præstere i hele 21 opgør mod lokalrivalerne. Med tilkomsten af de nye store personligheder, bliver dette derby endnu mere specielt, siger Carrick.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er et kæmpe derby. Det er to nye managere, og begge hold ønsker med de nye spillere at sætte sig på tronen i Premier League, siger Carrick til MUTV.

– Den der vinder denne kamp, kommer til at få et stort boost til de kommende kampe. Det er dog i denne forbindelse også vigtigt at være opmærksom på, at det langt fra er en kamp, som er altafgørende. 

Carrick har ikke fået meget spilletid i denne sæson, grundet tilkomsten af blandt andet Paul Pogba. Den rutinerede midtbanespiller accepterer sin rolle på holdet, men understreger, at han altid kæmper hårdt for at få en plads i startopstillingen. 

– Som fodboldspiller vil du altid gøre, hvad du kan og er god til. Jeg har fra min første dag i United altid haft min fod på gaspedalen og givet mig fuldt ud for holdet, og jeg vil fortsætte med at gøre de til træning, som har virket for mig tidligere. 

– Det handler ikke altid om at spille fast i hver kamp, men det handler om at rykke sammen og støtte hinanden. Det er en fornøjelse at se rundt i omklædningsrummet i disse dage og opdage, at vi har nogle af verdens bedste spillere i truppen. 

– Når man har de rigtige spillere, så er atmosfæren og mentaliteten i truppen afgørende for holdet. Succesen kommer, når alle er klar over, at hårdt arbejde i sidste ende betaler sig.

Om Michael Carrick kommer til at spille en rolle i dagens kamp må tiden vise. Det eneste vi på nuværende tidspunt kan konkludere, er, at kickoff på Old Trafford er 13.30 dansk tid. 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Fansene kan afgøre det

Næste artikel

Startopstillingerne er klar

ANNONCE