Carrick: Et privilegium at være i min position

Den nyslåede, midlertidige cheftræner, Michael Carrick, er priviligeret og bevidst om sin nye opgave i Manchester United.

Efter Ole Gunnar Solskjærs farvel søndag formiddag blev det tidligere assistent Michael Carrick, som – i hvert fald på midlertidig basis – har overtaget tøjlerne. Et stort job, velsagtens et af de største indenfor fodboldens trænerverden, men Carrick ved godt, hvad han er gået ind til.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at dagen har været følelsesladet for os alle. At se en person, jeg har arbejdet så tæt under, miste sit job, var hårdt for mig. Men sådan er forretningen. Det er et privilegium at være i min position, det ved jeg, og vi har en stor kamp i morgen, vi skal forberede os til, sagde Michael Carrick på dagens pressemøde.

Og netop den kamp, som Carrick og co. skal forberede sig til, er Villarreal-kampen på udebane i Champions League, og med i dag, mandag, som første hele arbejdsdag, anerkender Carrick da også, at det er en udfordring med de manglende træningstimer.

– Det er klart, at det er en udfordring. Det er hurtigt, man skal bevæge sig videre. Men igen, jeg er så priviligeret over at kunne gå på arbejde i denne klub, og jeg vil gøre mit allerbedste, sagde Carrick, der efterfølgende svarede på et opfølgende spørgsmål om, hvor længe, han forventer at blive i trænersædet:

– Ja, det er jeg selvfølgelig ikke helt sikker på. Det vil jeg heller ikke fokusere på, og det gør jeg heller ikke. Det, jeg fokuserer på, er kampen i morgen. Det er en kæmpestor kamp, som jeg skal sørge for, vi er klar til.

Michael Carrick afslørede også, at det var hektisk, da han søndag morgen fik beskeden om, at hans norske chef havde forladt jobbet som cheftræner. Således forholdte han sig til hele processen:

– Det var i går morges, da jeg ankom på Carrington og snakkede med Ed Woodward, at jeg fandt ud af det (fyringen, red.). Jeg vidste intet før det. Det blev lidt en forhastet arbejdsdag, siger han, og knytter et par kommentarer til Ole Gunnar Solskjærs afgang:

– Ole forstår, at resultater i denne branche er alting, og ligeså meget, som man gerne vil bygge et fundament, får man ikke altid, hvad man fortjener. Jeg vil gerne sende et kæmpestort tak til ham fra mig og staben. Det har været fornøjelse at arbejde med ham.

Det er altså i morgen klokken 18:45, at Manchester United drager til det sydøstlige Spanien, nærmere bestemt Estadio de la Ceramica, hvor en hævngerrig gul ubåd fra Villarreal vil stå klar i forsøget på at sænke de røde djævle.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

BBC: Pochettino interesseret i United-jobbet

Næste artikel

Optakt: Ny tro, eller ny fiasko?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share