BBC: Pochettino interesseret i United-jobbet

Mauricio Pochettino er åben for at blive ny manager i United, og det er ikke udelukket, at han vil forlade sit job i Paris til den fordel, skriver BBC.

Den argentinske manager har længe været populær på Old Trafford, men der har indtil videre været en følelse af, at det ville være svært at lokke ham ud af kløerne på PSG. BBC skriver dog mandag formiddag, det ikke er en umulighed.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Deres Manchester United-korrespondendent, Simon Stone, skriver, at muligheden for måske at kunne få ‘Poch’ allerede nu betyder, at klubben kan gå væk fra deres oprindelige plan om at hente en midlertidig manager indtil sommer.

Simon Stone tilføjer, at United ikke har taget kontakt til argentineren, men han skriver, at Pochettino ikke er tilfreds med sit job i Paris, hvor det er sportsdirektøren Leonardo, der bestemmer over langt de sportslige områder.

Pochettino har ifølge BBC aldrig lagt skjul på, at han gerne vil træne i England igen, hvor han blandt andet satte pris på den mere kontrol han havde i Tottenham Hotspur.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: United mangler en plan for den fremtidige manager

Næste artikel

Carrick: Et privilegium at være i min position

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share