Carrick købt for 14 mio. pund

Historien har ligget og ulmet hele dagen, men nu skulle den være god nok. Tottenhams Michael Carrick bliver ny mand i Manchester United. Således beretter…

Historien har ligget og ulmet hele dagen, men nu skulle den være god nok.

Tottenhams Michael Carrick bliver ny mand i Manchester United.
Således beretter 4thegame.com at handlen er en realitet, hvilket kilder til OldTrafford.dk også fortalte tidligere på eftermiddagen.

Avisen Independent skrev historien i morges, men da lød prisen på 7 mio. pund.
Men prisen beløber sig istedet til det dobbelte, 14 millioner pund efter en dag, hvor Tottenhams formand Davien Levy og Manchester Uniteds direktør David Gill har afholdt møder uafbrudt og tilsidst blev enig.

Handlen er dog ikke fuldt underskrevet endnu. Således befinder Carrick sig fortsat i Tyskland til VM og skal først gennemgå lægetjekket før der skrives, men ellers skulle det hele være i orden.

dermed kan handlen altså stadig falde til jorden, men angiveligt vil United gå langt for at sikre den bliver endelig.

Den 24-årige Carrick skal forsøge sig som erstatning for Roy Keane, hvilket formentlig betyder mere spilletid for Alan Smith i hans vante plads i angrebet.
Tottenham skulle først have afvist United, men Fergie var så sikker i sin sag at han fik lov til at smide flere penge efter englænderen efter at have konsulteret de rige herrer i Florida.

Forrige artikel

Forsinket: 1 dage tilbage: Varm op til United-festen

Næste artikel

Varm op til United-festen i morgen

ANNONCE