Carrick måske tilbage i morgen

Louis van Gaal opdaterede pressen om skadessituationen i United, da han i dag holdt pressemøde forud for fredagens kamp mod Derby.

Det er snart lidt af en tradition i United, at skadeslisten er længere end hos de fleste andre klubber. I øjeblikket er Luke Shaw, Marcos Rojo, Antonio Valencia og Ashley Young ude i længere tid med skader.

Samtidig har United i flere kampe nu måtte undvære Bastian Schweinsteiger og Michael Carrick på den centrale midtbane, ligesom forsvarskrigeren Phil Jones endnu engang har været ude med skade.

Men i følge Louis van Gaal er det muligt at Michael Carrick er tilbage på banen i morgendagens FA Cup-kamp på iPro Stadium mod Derby.

– Situationen er mere eller mindre den samme. Darmian er nu ude, men måske vil Michael Carrick være tilbage, selv om han selvfølgelig ikke vil være i stand til at spille 90 minutter. Men det er rart at have ham tilbage. Heldigvis er det ikke så slemt med Darmian, men det er ikke til at sige hvornår han er tilbage, men det er ikke så slemt, lød det fra van Gaal.

Samtidig var van Gaal ikke meget for at give tidspunkt for hvornår Schweinsteiger og Jones er tilbage, da det hele tiden varierer.

– Jeg kan ikke sige det, for hver gang jeg siger noget, sker der noget med dem. Med denne type skader sker der hele tiden fremskridt eller små skridt i den forkerte retning. Og så skal de også tilbage i træning og være klar til det høje tempo i Premier League. Jo længere de er væk, jo længere tid tager det at få dem klar igen, sagde van Gaal.

 

Forrige artikel

Forårets store fan-event i København - Køb billet inden det er for sent

Næste artikel

Van Gaal: Har ikke tilbudt at trække mig

ANNONCE