Forårets store fan-event i København – Køb billet inden det er for sent

Forestil dig at blive ringet op på din 15 års fødselsdag af Sir Alex Ferguson, som vil have dig til Manchester United. Det var hvad der skete for Mads Timm, da han i en ung alder var udråbt til at være et af de største talenter i dansk fodbold nogensinde.

Forestil dig at blive ringet op på din 15 års fødselsdag af Sir Alex Ferguson, som vil have dig til Manchester United. Det var hvad der skete for Mads Timm, da han i en ung alder var udråbt til at være et af de største talenter i dansk fodbold nogensinde. Men det blev kun til 11 minutters fodbold for Mads Timm, da han blev skiftet ind i sin første og eneste kamp for Manchester United i Champions League i 2002.

Den 7. februar har vi inviteret Mads Timm ind til et eksklusivt fanarrangement på Den Glade Gris, hvor du kan høre om og spørge ind til hans 4 år i Manchester United, til dagligdagen blandt stjernerne, samtalerne med Roy Keane og selvfølgelig hvad der gik så galt, at han senere helt mistede kærligheden til fodbolden.

Skynd dig at køb billet – Få billetter til salg
150 kroner inkl 1 øl og snack

Program for dagen:

13:30 Der åbnes op for adgang til 1. Salen – Kun med billet.

14:00 Mads Timm går på og fortæller om tiden i Manchester United med efterfølgende Q&A fra publikum.

16:00 Arrangementet slutter – Der åbnes op for alle på 1. Sal

17:00 Chelsea – Manchester United vises på begge etager.

Da der er tale om et eksklusiv arrangement, så vil der et max på antal billetter til salg af 150 kroner stykket. Med i prisen indgår 1 øl og sandwich/snacks.

Køb din billet her

Kun et begrænset antal billetter sat til salg, så skynd dig at sikre dig din plads.

Til arrangementet vil der være rig mulighed for at stille dine egne spørgsmål til Mads Timm, men du er også meget velkommen til at skrive dine spørgsmål på forhånd her.

Dette helt eksklusive fanarrangement sker i et samarbejde mellem Playmaker, Den Glade Gris og OldTrafford.dk.

 

 

 

Forrige artikel

Herrera: Noget særligt over cup-udekampene

Næste artikel

Carrick måske tilbage i morgen

ANNONCE