Carrick nedtoner fravalg af Ronaldo

Michael Carrick blev på dagens pressemøde spurgt ind til fravalget af Cristiano Ronaldo i den seneste kamp mod Chelsea.

Da Michael Carrick søndag satte navne på sine 11 startere i udekampen mod Chelsea, var det uden Cristiano Ronaldo på banen.

Derfor var det også et af de naturlige samtaleemner, da Manchester Uniteds midlertidige manager stod over for pressen onsdag forud for morgendagens kamp mod Arsenal.

– Det lignede en stor beslutning, men det var det virkelig ikke. I kan spørge Cristiano. Den måde han reagerede på var perfekt, sagde Carrick og fortsatte:

– I omklædningsrummet var han fantastisk, og han støttede spillerne. Jeg gik ind for at lave min pausesnak, og han varmede op ti minutter forinden for at være klar til at komme ind i løbet af anden halvleg.

Carrick blev også spurgt ind til, om det er en myte, at Ronaldo ikke kan spille på et hold, hvis fodboldfilosofi er et hårdt genpres.

– Måske er det en myte. Han har spillet på så mange hold over årene, været succesfuld i en masse forskellige spillestile og blevet ved med at score mål, pointerede Carrick.

United møder Arsenal torsdag klokken 21:15 på Old Trafford. Du kan læse optakten til kampen her.

 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Optakt: Julemåneden indledes mod Gunners

Næste artikel

United opretter Fan Advisory Board

ANNONCE