United opretter Fan Advisory Board

Det nye fanråd skal være med til at styrke kommunikationen mellem klubben og dens fans.

Syv Manchester United-fans sætter sig til bordet i det nye Fan Advisory Board, som skal gøre vejen fra fans til bestyrelsen i United lidt kortere.

Det skriver Manutd.com.

Det er et frivlligt råd som skal ledes af supporteren Christopher Saad, der er advokat, og så klubbens Group Managing Director, Richard Arnold.

Det nye råd kommer ikke til at have indlfydelse på den sportslige udvikling, og kommer ikke til at erstatte det allerede eksisterende Fans Forum, men det skal ifølge Manchester United være med til gøre kommunikationen mellem klub og fans kortere.

Manchester United Supporters Trust, som er den uafhænige fanorganisation der har mest indflydelse, er også repræsenteret i rådet og har været med til at udvælge de syv medlemmer.

OldTrafford.dks holdning:
Det er ikke nogen tvivl om, at vi er kritiske over for Glazers ejerskab af Manchester United. Det blev ikke mindre af forsøget på at stable udbryderligaen på benene i foråret, og det dufter også af, at det her er en af klubbens fortsatte forsøg på at lægge plaster på såret. Uanset at det er et skridt i den rigtige retning, tillader vi os at være skeptise og lade de kommende år vise, om det bliver et råd med reel betydning for udviklingen af klubben.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Carrick nedtoner fravalg af Ronaldo

Næste artikel

OldTrafford.dk Julekalender: 2. december

ANNONCE