Optakt: Julemåneden indledes mod Gunners

Premier Leagues brutale julemåned starter for United i morgen med en hjemmebanekamp mod Arsenal.

En november måned til glemmebogen skal revancheres i den sagnomspundne december måned, som historisk set er særdeles definerende for holdenes endelige ligaplacering.

For Uniteds vedkommende indledes måneden på hjemmebane mod Artetas formstærke tropper fra Arsenal. The Gunners er stille og roligt kravlet deres vej op i gennem tabellen efter en skrækkelig sæsonstart. De befinder sig nu på ligaens femteplads efter 12 kampe, der kun har kastet et nederlag til Liverpool af sig. Offensive våben som Emile Smith-Rowe og Bukayo Saka har sprudlet, mens det virker som om, at der endelig er kommet styr på den førhen mildt sagt usikre defensiv. Ergo bliver det ikke nogen nem opgave, United står overfor torsdag aften.

Selvom det er bekræftet, at Michael Carrick igen står på sidelinjen for Manchester United til kampen, er den helt store historie, at klubben befinder sig midt i en trænerrokade, og at det kun er et spørgsmål om, hvor hurtigt Ralf Rangnick får styr på sin arbejdstilladelse, før Michael Carrick må træde til side og lade tyskeren tage over. Resultatmæssigt har Carrick ellers nogenlunde fået jobbet gjort. Med en sejr over Villarreal, som sikrede en plads videre i Champions League og et hårdt tilkæmpet point på Stamford Bridge, kan englænderen velsagtens tillade sig at være tilfreds med indsatsen i den lidt uvante position som manager. Nu skal Carrick lede holdet ud på Old Trafford som frontmand for første gang og sørge for, at hans (måske) sidste kamp som United-manager også ender glædeligt.

Tid og sted

Kampen spilles torsdag d 2. december klokken 21:15 på Old Trafford.

Dommer

Martin Atkinson er kampens dommer.

Skader og karantæner

Harry Maguire er tilbage fra karantæne efter at have siddet i karantæne til kampen mod Chelsea i weekenden. Dog er Paul Pogba, Raphael Varane og Edinson Cavani stadig ikke fit til at spille i morgen aften.

For Arsenals vedkommende er hverken Sead Kolasinac eller Granit Xhaka i spil til kampen i morgen. Derudover er Bukayo Saka tvivlsom op til kampen. 

Mulige opstillinger

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelöf – Maguire – Telles

McTominay – Fred

Sancho – Fernandes – Rashford

Ronaldo

Arsenal

Ramsdale

Tomiyasu – White – Gabriel – Tavares

Partey – Lokonga

Martinelli – Ødegaard – Smith-Rowe

Aubameyang

Hold øje med

For anden kamp i streg bliver kampens spiller at have et ekstra øje på en højreback, og det er måske et lidt kedeligt valg, men Takehiro Tomiyasu har været forrygende efter sit skifte til Arsenal. Japaneren har været bundstabil på sin højre dør og har fyldt skoene fra Hector Bellerin meget bedre end forventet.

Skribentens bud på resultatet

Jeg går ind til kampen med en god fornemmelse i maven. Et fyldt Old Trafford kommer til at fyre godt op under kedlerne, og jeg tror, Uniteds individuelle kvalitet bliver en for stor mundfuld for Gunners. Det bliver ikke kønt, men vi vinder 2-1. Sancho og Rashford scorer målene. 

TV

Kampen vises på XEE og Viaplay.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

OldTrafford.dk Podcast: En deler på Stamford Bridge, Arsenal i vente og hvem er Ralf Rangnick?

Næste artikel

Carrick nedtoner fravalg af Ronaldo

ANNONCE