Carrick roser Fosu-Mensah

Michael Carrick har været imponeret over Timothy Fosu-Mensah efter et par fine kampe fra den unge hollænders side.

Timothy Fosu-Mensah har fanget Michael Carricks opmærksomhed efter at være blevet rykket op på Manchester Uniteds førstehold.

Fosu-Mensah har spillet en række forskellige positioner på Uniteds ungdomshold, og har allerede vist Louis van Gaal sin alsidighed.

I kampen mod Arsenal blev Fosu-Mensah skiftet ind i stedet for Marcos Rojo, hvor han hjalp holdet med at vinde 3-2.

– Han kom ind på venstreback i kampen mod Arsenal, og det er en position, som han ikke er vant til at spille, udtaler Carrick til Manchester Evening News.

– Han blev skiftet ind under svære omstændigheder, og jeg synes, at han gjorde det forrygende. Han er en rigtig atlet. Han er hurtig, han er stærk og han er god på bolden.

I den efterfølgende kamp startede han i midterforsvaret, hvor han erstattede Chris Smalling, der var ude med en skade. Her hjalp han holdet til at sikre sig et clean sheet mod Watford.

– Watford kampen var endnu en svær kamp at komme ind i og spille i midterforsvaret mod deres angribere [Troy Deeney og Odion Ighalo], der er svære at håndtere og virkelig farlige.

– Jeg synes han kom fornuftigt igennem det. De kampe og den erfaring han får af at være involveret, vil gøre ham god gavn.

Fosu-Mensah er ikke registreret i Europa League, hvorfor han først kan være på holdet igen i søndagens kamp mod Manchester City.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

To United-kampe flyttet

Næste artikel

Vidic som United-manager?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share