Vidic som United-manager?

Manchester Uniteds tidligere kaptajn Nemanja Vidic drømmer om at tage over i klubben før eller siden.

Imens Ryan Giggs, Jose Mourinho og Laurent Blanc nævnes i flæng som Louis van Gaals afløser, så arbejder Nemanja Vidic i kulissen. Han er i færd med at tage sine trænercertifikater, og drømmer om, at trænergerningen kan føre ham tilbage til Old Trafford en dag.

Sir Alex Ferguson gav ham anførerbindet i Manchester United, og skotten er grunden til, at han vil forsøge at gøre sig som manager.

– Jeg startede med at tage certifikaterne for fire år siden, da jeg arbejdede under den bedste manager nogensinde, Sir Alex Ferguson, siger Nemanja Vidic til BBC.

Den 34-årige serber, der lagde støvlerne på hylden tidligere denne sæson, beundrede måden, hvorpå Sir Alex Ferguson kunne få sine spillere til at yde deres bedste. Det vil Vidic forsøge at tage med sig.

– Jeg vil gerne være manager i engelsk fodbold, og det er selvfølgelig en drøm at blive manager i Manchester United. Det ville alle United-spillere sige, men jeg er klar over, at jeg har meget arbejde foran mig, før det kan blive en realitet.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Carrick roser Fosu-Mensah

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Liverpool

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share