Carrick tager det en kamp ad gangen

Midtbaneprofil Michael Carrick vil ikke snakke med mesterskab endnu. Men endnu en sejr er endnu en kamp spillet, konstaterer midtbaneankermanden.

Et enkelt mål var nok, da Manchester United lørdag krydsede klinger med Sunderland. Og sejren betyder, at Manchester United stadig er i en ekstremt belejlig situation i tabellen, mens sæsonens slutning for alvor begynder at nærme sig.

– Vi kommer tættere på, for det er en kamp mindre i programmet, og vi har vundet endnu en gang. Men det er alt, det er. Vi skal stadig på den igen. Vi har en kamp mandag, og vi har Manchester City ugen efter, så vi ruller videre, siger Michael Carrick som reaktion på endnu en sejr til Sky Sports.

Var i kontrol

Det var ikke Manchester Uniteds smukkeste sejr, da de lørdag besejrede Sunderland, erkender Michael Carrick. Men det heller ikke det vigtigste nu.

– Det hele handler for os om at få pointene og hakke endnu en kamp af og holde stimen kørende. Det gjorde vi, og det er vi glade for, siger Carrick.

– Jeg synes, vi spillede noget rigtig god fodbold i første halvleg, hvor vi kontrollerede kampen. Vi skabte nok ikke så mange målchancer, som vi gerne ville, men vi følte os i kontrol, siger han.

– Vi vidste, at anden halvleg ville blive anderledes, fordi Sunderland kæmper for deres liv. Vi forventede ikke, at det ville blive nemt, men vi forsvarede os godt, holdt det hele sammen og er henrykte over endnu tre point.

Forrige artikel

Fergie: Mod sikrede de tre point

Næste artikel

Rafael dømt ude af Chelsea-brag

ANNONCE