Carrick: Vi fortjente sejren

Det holdt hårdt, men i sidste ende lykkes det United at trække det længste strå mod belgiske Anderlecht. Michael Carrick mener, at sejren var fortjent.

Der var længe bange anelser rundt om på Old Trafford, da United i aften mødte Anderlecht i returopgøret i Europa League. Men som kampen skred frem, blev chancerne både flere og større.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Vi skulle dog ind ind i den forlængede spilletid, før Marcus Rashford kunne sikre United avancementet, som var fuldt fortjent ifølge dagens anfører, Michael Carrick.

– Vi skabte mange chancer, men vi udnyttede dem ikke. Vi begyndte at frygte, det ville blive en af de aftener. I sidste ende scorede vi dog, og vi er videre. Det er det vigtigste, siger midtbaneveteranen.

Der har været megen snak om, om hvorvidt United bør satse på den hjemlige liga eller Europa League i bestræbelserne på at kvalificere sig til Champions League næste sæson, men holder fast i, at holdet har fokus på begge turneringer.

– Jeg ved godt, at folk snakker om, hvad vi prioriterer. Vi fokuserer på alle fronter, det har vi en forpligtelse til. Der er stor selvtillid og en god stemning på holdet, så vi skal bare blive ved.

I løbet af kampen gik både Marcos Rojo og Zlatan ud med skader, og Carrick frygter det værste, selvom han endnu ikke ved mere specifikt.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Forrige artikel

United videre efter forlænget spilletid

Næste artikel

Mourinho stoler på Rashford

ANNONCE