Casemiro modtager pris

Manchester Uniteds midtbanespiller blev fredag aften hyldet for sin karriere.

Fredag aften i Dubai modtog Manchester Uniteds midtbanespiller, Casemiro, en Globe Soccer Award for sin karriere. Det skriver Manchester United på sin hjemmeside.

– Meget glad for at blive hyldet med en Globe Soccer Award i Dubai i aften (fredag red.). Den fantastiske anerkendelse har en hemmelighed: Hårdt arbejde, skriver Casemiro på sin X-profil.

Den brasilianske midtbanespiller, der nu er anfører for sit land, har igennem sin karriere løftet Champions League-trofæet hele fem gange og vundet det spanske mesterskab tre gange med Real Madrid. I sin tid i Manchester United er det blevet til et enkelt trofæ indtil videre, nemlig Carabao Cup’en, som han og resten af Manchester United sikrede sig med en 2-0 sejr over Newcastle i 2022/23-sæsonen. I kampen scorede Casemiro det første mål.

Casemiro har været ude i en længere periode med skader i indeværende sæson, men var en del af bænken, da Manchester United spillede 2-2 mod Tottenham i sidste weekend.

Udover Casemiro vandt Manchester United-legenden, Cristiano Ronaldo, to priser: Fansenes Favoritspiller og Bedste spiller i Mellemøsten.

Forrige artikel

Reportage: En fodboldsøndag i selskab med min far og elskværdige briter

Næste artikel

Ung forsvarsspiller rykker til naboklub for resten af sæsonen

ANNONCE