Solskjær: Ingen kan så tvivl om Pogbas professionalisme

I kølvandet på rygterne om at Paul Pogba trækker sin skade ud, fordi han ikke gider spille for Manchester United, erklærede manager Ole Gunnar Solskjær fuld tiltro til sin franske midtbanestjerne på pressemødet fredag.

Paul Pogba har ikke været i kamp for United, siden han pådrog sig en ankelskade i 1-1-kampen mod Arsenal i september. Mens skaden har trukket ud, har United-spilleren blandt andet spillet basketball med sin søn – og det har fået tabloidpressen til at beskylde ham for at fake skaden, fordi han gerne vil presse et klubskifte igennem. 

Ole Gunnar Solskjær adresserede skaden på sit pressemøde fredag, og nordmanden har – ikke overraskende – fuld tiltro til Pogba.

– Ingen kan så tvivl om hans professionalisme og hans lyst til at spille fodbold. Han er en af de bedste midtbanespillere i verden, og det bliver som at få en ny signing, inden transfervinduet overhovedet er åbnet, at få ham tilbage, sagde nordmanden. 

Han turde ikke sætte dato på Pogbas comeback, men afviste, at franskmanden er i spil til søndagens kamp mod Aston Villa. 

– Paul har intensiveret sin genoptræning nu, så vi må se, hvor lang tid der går, lød det fra Solskjær. 

McTominay bliver måske klar 

Til gengæld har manageren måske en anden midtbanespiller klar: Scott McTominay, som har været skadet siden 3-1-sejren over Brighton den 10. november, er i spil til Villa-kampen. 

– Måske bliver han klar til søndag, men ellers regner vi med Spurs-kampen (4. december, red.), sagde Solskjær. 

Torsdag aften kunne nordmanden glæde sig over, at Luke Shaw og Axel Tuanzebe, to spillere som også har siddet ude med skader, begge gennemførte 90 minutter i Europa League-kampen mod Astana. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Debutanten Laird: Vi må lære af denne kamp

Næste artikel

- Tuanzebe giver mig hovedpine

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share