Cavani beklager Instagram-opslag

Edinson Cavani beklager det Instagram-opslag, han lavede i går i kølvandet på 3-2-sejren over Southampton.

I går lagde Edinson Cavani en Instagram-historie op, hvor han svarer en bruger med ordene “Gracias, negrito”. Det har blandt andet fået FA til at starte en efterforskning af sagen, men nu er Cavani selv ude og beklage opslaget, der sidenhen er blevet slettet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det sidste, jeg ønskede, var at fornærme nogen. Beskeden var ment som en taknemlig hilsen til en ven, og jeg slettede den øjeblikket, jeg fandt ud af, at det kan forstås anderledes. Jeg er fuldstændig imod racisme, og jeg vil gerne undskylde dybt, siger Cavani, som opfølges af en officiel udmelding fra Manchester United selv:

– Det var klart for os, at der ikke var nogen ondsindet mening bag Edinsons besked, og han slettede den også hurtigt igen. Han har undskyldt, og vi vil gerne slå fast, at alle i Manchester United er 100 procent imod racisme.

Til Edinson Cavanis forsvar, bruges “negrito”-ordet i Sydamerika ikke som et skældsord, men omvendt som et sødt ment kælenavn. Edinson har muligvis ikke været klar over, at det også har været en negativ betegnelse for mørke mennesker.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

JULEKALENDER 2020: Tip en 5'er og vind OldTrafford.dk-halstørklæder

Næste artikel

United trækker Watford i FA Cuppen

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share