JULEKALENDER 2020: Tip en 5’er og vind OldTrafford.dk-halstørklæder

December er lige om hjørnet, og OldTrafford.dk har igen i år en julekalender klar til dig, og dette år bliver det med præmier på spil.

Forrige år kårede vi de bedste United-spillere i OldTrafford.dks levetid. Sidste år kårede vi de bedste mål i OldTrafford.dks levetid. I år har vi på redaktionen valgt at kåre de 24 største kampe i OldTrafford.dks levetid. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Modsat de to seneste år har vi i år tre OldTrafford.dk-halstørklæder på spil magen til det, som vores norske manager har mellem hænderne på billedet i artiklen.

For at være med i konkurrencen skal du forsøge at tippe vores bud på en top fem over de største Manchester United-kampe i OldTrafford.dks levetid.

De tre, der formår at tippe vores top fem korrekt eller kommer tættest på, vil blive de heldige vindere af et halstørklæde hver.

Skulle det ske, at flere end tre tipper korrekt, vil der blive trukket lod om præmierne. 

Info om kåringen

OldTrafford.dk blev til i sommeren 2003. Kampene, som vi har med i julekalenderen er alle spillet derefter – fra sæsonen 2003/2004. 

Kampene er blevet udvalgt ud fra en vurdering af det spillemæssige, underholdningsværdien, kampens betydning, resultatet og modstanderen, United har mødt.

Dit bud på tips 5 sender du til os på følgende mailadresse:

Peter@oldtrafford.dk  

Du kan sende din tips 5 frem til fredag den 4. december klokken 20.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cavani risikerer karantæne efter Instagram-opslag

Næste artikel

Cavani beklager Instagram-opslag

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share