Cech: Jeg var heldig

Petr Cech indrømmede efter kampen, at han nok var en smule heldig med at holde Chicharito fra at score i dag.

Uniteds bedste chance kom efter en times spil af dagens kamp mod Chelsea, da Chicharito headede et indlæg fra Welbeck mod netmaskerne. Men bedst som de fleste regnede med udligning, fik Petr Cech den ene handske på, og sendte bolden til hjørne i stedet.

Det var nok lidt heldigt, indrømmede den tjekkiske klasse-keeper efter opgøret.

– Det var en glimrende bold fra deres kantspiller, og jeg synes Chicharito fik afsluttet godt på den. Jeg reagerede bare så hurtigt jeg kunne, og det var op til min venstre arm at gøre jobbet. Jeg prøvede at dække så meget af som muligt, og heldigvis fik jeg afværget situationen.

Fantastisk med endnu kamp på Wembley

Petr Cech var naturligvis ligeledes lykkelig over, at Chelsea nu igen står og er tæt på at kunne løfte FA cup-trofæet, præcis som de gjorde sidste sæson. Nu venter først en semifinale mod Manchester City på legendariske Wembley.

– Det var en fantastisk sejr. Der er kun en måde at vinde turneringen på, og vi vidste vi skulle ud og vinde i kampen i dag. Det gjorde vi på en god måde. Vi elsker Wembley, og har stor respekt for FA cuppen. Det er nok derfor vi altid gør det så godt i denne turnering, vi vil altid vinde, sagde Cech til ITV efter kampen.

Chelsea har vundet FA Cuppen i alt syv gange. De blå fra London har siden 2006/07 vundet FA cuppen hele fire gange.

Forrige artikel

Chelsea slukkede Double-drømmen

Næste artikel

Ba: Målet mindede mig om Newcastle

ANNONCE