CEO: McClair vil altid være en del af Manchester United

Manchester Uniteds direktør Ed Woodward må ud og lede efter ny akademichef efter Brian McClair tidligere på ugen forlod sin stilling.

Lige siden 1987 har skotske Brian McClair været en del af Manchester United.

Som spiller nåede han at score 127 mål i 471 kampe under Sir Alex Ferguson, som han senere fik et mere professionelt forhold til, da han blev både træner og senere akademichef i klubben.

Stillingen som akademichef forlod han dog tidligere på ugen. Han skal i fremtiden være udviklingschef for det skotske fodboldforbund.

– Brians forbindelse med Manchester United startede i 1987 og uanset hvor han vil være, så vil han altid være en del af denne familie, siger Manchester Uniteds direktør Ed Woodward, som nu må ud og lede efter en efterfølger til stillingen.

– Som stolt skotte, så er det her en vidunderlig mulighed for ham og han tager afsted med vores velsignelse og vores bedste ønsker for fremtiden. I sin tid som akademichef har han fastholdt og forbedret vores omdømme rundt om i verden og har en stor andel i klubbens succes, lyder det fra Woodward.

Brian McClair tog over som akademichef i 2006 og har siden set 35 akademispillere få deres debut på førsteholdet siden da.

Han forbliver i stillingen til sommer.

Du kan læse om Brian McClairs tid som spiller i Manchester United her.

Forrige artikel

Ashley Young øjner sejrsstime

Næste artikel

PSV: Depay kan smutte til sommer

ANNONCE