– Muligt at Chicharito bliver

Louis van Gaal ville i går ikke afvise at Chciharito bliver i United, men det er op til angriberen selv.

United fløj til USA uden Chicharito, Angel Di Maria og Marcos Rojo, men alle tre støder til truppen den 25.juli. De tre har haft forlænget ferie, efter de igennem sommeren har repræsenteret deres landshold i Copa America.

Der har dog været sat spørgsmålstegn ved hvorvidt Javier Hernandez har en fremtid i United, eftersom han sidste år var udlånt til Real Madrid. Van Gaal svarede i går på dette, da han holdt pressemøde i Seattle.

– Sidste år skulle vi træffe en beslutning om vores angribere. Vi havde Welbeck, Chicharito, van Persie, Rooney og Wilson. Så traf jeg beslutningen om at lade Welbeck og Chicharito gå, og vi hentede så Falcao ind.

– Når du spiller et system med en eller to angribere kan man have for mange angribere. Du skal træffe beslutninger. En af disse beslutninger er Chicharitos, sagde van Gaal.

Dermed tyder det på, at van Gaal vil lade det være op til Hernandez selv, om han vil blive i United og acceptere en rolle som reserve for Rooney, eller om mexicaneren søger væk for at finde mere fast spilletid.

Oplev Schweinsteiger, Depay, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Van Persie fik besked inden sommerpausen

Næste artikel

Chefen er glad for de nye spillere

Relaterede artikler
Total
0
Share