Chelsea, Tottenham, Newcastle, Middlesbrough, Birmingham…

Listen over interesserede klubber er lang, efter medierne, som forventet, straks gik igang med at kæde Nicky Butt sammen med nye klubber, efter Sir Alex Ferguson tidligere idag bekræftede at den 28-årige spiller var på udkig efter ny klub.

Den første klub, som hurtigt blev nævnt var Tottenham Hotspurs, som er i alvorlig nød efter nye midtbanespillere, efter holdet i denne sæson har skuffet gevaldigt.
Manager David Pleat skulle være interesseret i englænderen, efter han afviste rygterne om, at han vil hente Leicester-spilleren, Muzzy Izzet.
Tottenham skulle være klar til, at byde 50 millioner kroner for Butt, som de tidligere har vist interesse for.
Tottenham var ligeledes med i kapløbet om Edgar Davids, som igår skiftede til FC Barcelona på en lånekontrakt.

Chelsea kædes også sammen med Nicky Butt. Et skifte som dog, må siges at være urealistisk.
Dette skyldes dels, at United næppe vil sælge ham til mesterskabskonkurrenten, og dels den brede trup af megastjerner, som Chelsea råder over.
Dette vil nok ikke give ham mere spilletid, end den han fik på Old Trafford.
Manager Claudio Ranieri udelukkede ikke Nicky Butt, da han idag kommenterede rygter om, at Charlton-spilleren Scott Parker, skulle være på vej til klubben:
“Butt? Hvorfor ikke?
Han er ikke så ung, men han er en god, god spiller. Men jeg har ingen idé om det.
Han forlader Manchester, fordi han ikke bryder sig om konkurrencen, og i Chelsea har vi en masse spillere,” sagde Ranieri, ifølge SkySports.

Hvis vi forlader London-området, så står Nicky Butts tidligere træner i United, Steve McClaren, klar oppe i Middlesbrough, hvor han inden jul afslørede sin interesse for midtbanespilleren.
“Han ville være den perfekte spiller for os. Hvis der er nogen chance for at få ham, så vil jeg være den første i telefonrøret.
Nicky er en, som jeg kender meget godt. Han har ikke været glad for at være udeladt fra truppen og alt hvad han vil, er at spille,” sagde McClaren på det tidspunkt.

Om interessen stadig her der, nu hvor Butt har fået accept på at forlade Old Trafford, er så spørgsmålet.

En anden bekendt af Nicky Butt står også klar med checkhæftet, det er den tidligere forsvarsgeneral, Steve Bruce, som gerne ser den aggresive spiller i hans trup i Birmingham City.
Nicky Butt forventes at ville koste 80 millioner kroner, og det skulle ikke være noget problem at finde dem i Birmingham eller Middlesbrough, for den sags skyld.

Modstanderen fra i søndags, Newcastle, er også med på listen over de interesserede klubber. Sir Bobby Robson har tidligere vist interesse for Nicky Butt, så derfor kan han meget vel ende på St. James Park.

Hvis Nicky Butt vil prøve noget udenlands, så kan Real Madrid måske være en mulighed.
Klubben, der trænes af Carlos Queiroz, også en tidligere assistenttræner i Manchester United, har store kvaler nede i forsvaret, og efter Claude Makaleles afgang i sommers, så kan Nicky Butt måske være et muligt køb for den spanske klub, som i sommers hentede David Beckham, som Nicky Butt forøvrigt voksede op sammen med i United.

Forrige artikel

Agent: Ferguson har ikke opgivet Saha

Næste artikel

United udelukker rygter om at fryse Sir Alex Ferguson ud

ANNONCE