United udelukker rygter om at fryse Sir Alex Ferguson ud

Reporter havde ellers ment, at United ville undersøge hvordan detaljer om Tim Howards transfer pludselig dukkede op i medierne.

Men klubben meddeler, at de ikke har gjort sig de tanker og også benægtede rygter om, at adm. direktør, David Gill, ville tale med klubbens største aktionærer.

Klubbens kommunikationschef, Paddy Haverson, sagde følgende:
“Der er ingen planer om, at afvikle et specielt møde.
Vi taler med vores største investorer ofte og hvis der er nogen problemer, så bliver de tager op her,” sagde pressechefen til BBC.

Shareholders United har været i medierne med beskyldninger om, at Uniteds årlige generalforsamling blev udnyttet af folk, som havde i sinde at tilspørge Sir Alex Ferguson om mulige pinlige spørgsmål.

“6 personer trådte op til den årlige general forsamling for at stille et par pinlige spørgsmål til Sir Alex Ferguson,” har en talsmand fra organisationen sagt.

United-bossen var dog ikke på mødet, men spørgsmålene kom alligevel:
“Spørgsmålene blev stillet og var af en sådan karanter, at de måske ville have gjort Sir Alex til grin, hvis han var der,” sagde Oliver Houston fra organisationen.

Det var Shareholders United-medlemmet, Michael Crick, som har afsløret de pinlige detaljer om mindst 6 personer, som var lejet af storaktionærer i Manchester United i håb om, at gøre Ferguson til grin.

Du kan læse hele hans efterforskning her:
How the AGM plot was hatched.

Forrige artikel

Chelsea, Tottenham, Newcastle, Middlesbrough, Birmingham...

Næste artikel

Vasquez afslår endnu et tilbud fra United

ANNONCE