Chicharito vil lære af van Persie

Javier Hernandez håber at suge en masse angrebsmæssig viden til sig fra Manchester Uniteds nye stjerne Robin van Persie.

Med tilgangen af Robin van Persie er vejen til spilletid blevet en kende længere for Javier Hernandez. Men det bekymrer ikke den 24-årige mexicaner. 

For selvom sidste års Premier League-topscorer er den nye stjerne på Old Trafford, betragter Hernandez det som en mulighed for selv at blive en bedre angriber. 

– Ja, selvfølgelig (er van Persie et spændende køb, red.). Jeg tror ikke, at man stopper med at lære nye ting, bare fordi man bliver ældre. Jeg forsøger at lære fra alle mine holdkammerater, men det er selvfølgelig især relevant at holde øje med de andre angribere, siger Chicharito til ManUtd.com. 

– De har alle hjulpet mig meget, og jeg ved, at jeg vil lære en masse fra Robin, for han er en verdensklassespiller, som har en masse at byde ind med, både i forhold til holdet og medspillerne. 

Javier Hernandez har måtte se til fra sidelinjen i de to første kampe. Sidste sæson blev den tidligere Chivas-spiller noteret for 10 Premier League-scoringer. 

 

Forrige artikel

Overblik over de udlånte

Næste artikel

Fergie laver sportsvognsforbud

ANNONCE