Chris Wilder ærgerlig over pointtab

Sheffield United-manager, Chris Wilder, er en smule skuffet ovenpå 3-3-kampen, som han dog mener vil blive mere tilfredsstillende, når han og holdet får fordøjet kampen.

Det sluttede med 3-3 mellem Sheffield United og Manchester United på Bramall Lane efter en hektisk afslutning, der bød på fire scoringer i de sidste tyve minutter af kampen.

Efter slutfløjtet havde hjemmeholdets manager, Chris Wilder, følgende reaktion til Sky Sports:

– Først var vi ved at vinde, så ved at tabe, og til slut lykkedes det os at få et resultat.

– Det lykkedes Manchester United at åbne op for os i 10 minutter. Deres første mål tog pusten af os, som gjorde, at vi mistede flere bolde efterfølgende. Vi havde sagt til spillerne, at dette ikke er League One, så man må passe på med at tabe bolden, når man spiller overfor spillere som deres fire forreste. De kan og vil straffe os for vores fejl. 

På trods af at have smidt en 2-0-føring væk, var den 57-årige englænder alligevel stolt over sine spillere. 

–  Stor kredit til os for at hive et resultat ud af den kamp. Vi var komfortable og i kontrol de første 70 minutter af kampen. 

Sheffield United-manageren havde til slut også roser til sin norske manager-kollega og modstander:

– Ole (Ole Gunnar Solskjær, red.) skal have stor ros for at vende kampen på hovedet. Vi er selvfølgelig en smule skuffede lige nu. Men om et par timer, når vi har fået et par øl indenbors, så kan vi se tilbage på en rigtig god kamp.

Sheffield United og Chris Wilder er efter dagens remis placeret på en sjetteplads i Premier League med 18 point efter 13 kampe.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Highlights: Se de seks basser fra Bramall Lane

Næste artikel

Rashford: Kravlede op af dybt hul

ANNONCE