City jagtede United-talent

Manchester City har mange penge, og de var i sommers parat til at smide en god del af dem efter et af Uniteds største talenter.

Callum Gribbin regnes af mange, for at være et af Uniteds største offensive talenter i flere år. Den elegante kreatør med den sublime venstrefod er en spiller, der normalt ikke er mange af i engelsk fodbold, nemlig en der kan skabe chancer og selv komme på tavlen.

I sommers var han tæt på at forlade United, da flere klubber jagtede det 16-årige stortalent, som tøvede med at skrive under med United. Det lykkedes dog United at få papir på ham i sidste ende, blandt andet takket være en samtale med Ryan Giggs.

Manchester City skulle angiveligt være en af de klubber, der i sommers jagtede Gribbin. Flere engelske medier skriver i dag, at de lyseblå var klar til at betale hele 11.000 pund om ugen til Gribbin, hvis han skiftede til City. Midtbanespilleren ville i givet fald være blevet en af de bedst betalte 16-årige spillere i Europa.

Historien har medført yderligere kritik af Manchester Citys tilgang til ungdomsspillerne, hvor de aggressivt betaler væsentlig mere end andre klubber i England. Blandt andet blev Uniteds u12-anfører hentet til City sidste sommer, da han blev lokket med mere end 300.000 kroner og en dyr uddannelse.

Heldigvis blev Callum Gribbin på Old Trafford i denne omgang, og når han fylder 17 i december, vil han automatisk skrive under på en professionel aftale med United, som en del af den aftale der blev indgået i sommers.

Gribbin har i denne sæson scoret adskillige mål direkte på frispark, og har været en af profilerne på u18-holdet. Her har cheftræner Paul McGuinness tidligere sagt følgende om stortalentet Gribbin.

– Han kan holde fast i bolden med folk omkring ham, han skaber plads for medspillerne og skaber med sin kreativitet en del chancer. Han søger hele tiden muligheden for at skabe chancer.

– Han har den seneste tid forbedret andre dele af sit spil, blandt andet hans arbejdsmoral og det med at vinde bolden tilbage igen. Hans status på holdet er steget markant, og det har hjulpet ham med at forbedre disse dele af spillet, siger McGuinness.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Van Gaal: Memphis skal nok komme tilbage

Næste artikel

- Martials fremtid er som angriber

ANNONCE