– Cleverley kan stadig have en fremtid i United

Brian McClair er ikke sikker på at Tom Cleverley er en færdig mand i United.

Tom Cleverley havde ikke en nem sæson sidste år. United havde generelt en svær sæson under David Moyes, Cleverley havde et dyk i formen og blev stærkt kritiseret fra alle sider, han blev ikke udtaget til sommerens VM i Brasilien og røg i august så til Aston Villa på et lån for resten af sæsonen.

Her er det meningen at den 25-årige midtbanespiller skal finde formen og spilleglæden igen, og indtil videre har han gjort et fint stykke arbejde i Birmingham-klubben.

Mange United-fans regner ikke med at se Tom Cleverley tilbage i den røde trøje på Old Trafford, men spørger man Brian McClair, direktør for Uniteds ungdomsakademi, så kan Cleverley stadig have en fremtid i United.

– Man ved aldrig hvad der sker, og han er kun på udlån i Aston Villa pt. Jeg synes han er en god spiller, siger McClair til Manchester Evening News, og fortæller om sine erfaringer med en ung Cleverley, der også tidligere har kæmpet sig ud af modgang.

– Han kom hertil fra Bradford som 12-årig. Vi tilbød ham ikke en kontrakt som 16-årig, men han forblev her og gik i skole samtidig. Han arbejdede så hårdt han kunne og efter den to-årige periode havde han udviklet sig markant fysisk og han fik en kontrakt her. Siden har han fortsat udviklingen og spillet masser af kampe i Premier League og spillet for sit land, siger McClair.

Forrige artikel

Giggs: Vi skal ramme toppen nu

Næste artikel

O'Shea: Evans er vigtig for United

ANNONCE