O’Shea: Evans er vigtig for United

John O’Shea peger på Jonny Evans som en vigtig mand for klubben, hvis van Gaal og co vil nå en placering i toppen denne sæson.

Hvis United vil tilbage i toppen og kvalificere sig til næste års udgave af Champions League, så bliver Jonny Evans en vigtig mand for klubben. Det mener i hvert fald John O’Shea.

– Hvis Jonny Evans forbliver skadesfri vil han blive enormt vigtig for dem, han er en rigtig god spiller, der snakker og styrer hele forsvaret. Jeg synes de har været meget uheldige med skader og det er vigtigt med stabilitet i bagkæden. Stabilitet er nøglen til succes, og det får de ikke ved at skifte rundt mellem Jones, Smalling og de nye spillere, siger O’Shea i følge Talksport.

John O’Shea, der nu spiller i Sunderland og i tirsdags rundede kamp nummer 100 for det irske landshold, afviser snak om at de nuværende forsvarsspillere ikke er gode nok i United. Det ville altid være svært i år efter afgangen af flere rutinerede kræfter.

– Mange snakker om erfaringen, og med afgangen af Evra, Vidic og Rio, så ville det altid blive svært i denne sæson for dem. Men det handler ikke om materialet, for jeg mener de har spillerne til en placering i top-4, uden tvivl. Så lige så snart de har styr på forsvaret og ikke er ramt af massevis af skader, så er jeg sikker på de vil klare det helt fint, lyder det fra John O’Shea.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

- Cleverley kan stadig have en fremtid i United

Næste artikel

Rafael tror på guld

ANNONCE