Cole: Falcao værdig til nummer 9

Den tidligere United-spids er ikke i tvivl om, at Falcao vil slå igennem for United – og leve op til forventningerne forbundet med den ‘specielle’ trøje med nummer 9 på ryggen.

Tilbage i 1995 gjorde Alex Ferguson lidt af et scoop, da han hentede Newcastles daværende topscorer, Andy Cole, som i de forgangne to sæsoner havde nettet 55 gange i Premier League.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I et interview med klubbens officielle website, ser Cole tilbage på tiden i United, hvor han efter en enkelt sæson blev tildelt trøjenummer 9 – som han også bar i Newcastle.

– At bære nummer 9 for Manchester United, var fænomenalt for mig. Jeg nød at bære den og det er virkelig noget, du bør værdsætte, særligt i en klub som denne, siger den pensionerede angriber.

– I dag ser man trøjenumre, der når helt op i 70’erne. Men for traditionstro folk er det altid nummer 9 og 10, man ser op til, da det er drengene oppe foran, man forventer vil lave målene.

– At bære trøje nummer 9 er noget særligt i enhver klub. I Newcastle bar jeg også trøjen, og deroppe er den rigtig, rigtig berømt. Newcastle-fansene taler enormt godt om deres 9’ere, så du ved, at der er ekstra pres på, når du bliver givet den trøje på St. James’ Park.

Falcao kan videreføre arven

For Cole, som selv nåede op på 121 scoringer i 275 kampe for “de røde djævle”, er det altså ikke uden betydning, hvilket trøjenummer, man bliver tildelt. Men den ekstra prestige, der kommer med nummeret, betyder også mere anvar.

– Jeg bar nummer 17, da jeg først kom til Man United, men sæson efter det besluttede manageren at give mig nummer 9. Fra den dag af har jeg altid båret den trøje, siger Cole, som dog ikke tvivler på, at Falcao har det, der skal til.

– Når du spiller er det klart, at modstanderne altid vil se efter 9’eren og sikre sig, at han ikke scorer. Men jeg tror, at Falcao vil gøre det rigtig godt, da han er en super angriber. Han vil helt sikkert lave mål, slutter englænderen.

Falcao har dog stadig lidt op til Coles målsnit for Manchester United. Colombianeren har nettet i alt fire gange i 16 optrædender for “de røde djævle”.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Valdes: Var tæt på karrierestop

Næste artikel

Officielt: Zaha "vender hjem" permanent

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share