Cole: Premier League er uforudsigelig

Andy Cole tvivler på, at José Mourinho kan vinde i sin første sæson hos Manchester United på grund af den hårde konkurrence i Premier League.

José Mourinho er begyndt at genopbygge Manchester United, der sidste sæson endte på en femte plads i Premier League. Mourinho har allerede hentet Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan til klubben med kraftige rygter om Paul Pogba som det fjerde indkøb.

På trods af disse forstærkninger tror den tidligere United-spiller Andy Cole dog, at ens forventninger er lidt for høje, hvis man håber på, at Mourinho kan vinde Premier League i sin første sæson.

– At sidde her og sige, at Manchester United starter sæsonen som favoritter? Det er jeg ikke overbevist om, når man tænker på, hvor de endte sidste sæson, udtaler Cole til BBC.

– Der kommer nye spillere ind, men Premier League bliver hårdere og hårdere.

– Hvis José Mourinho kommer til Manchester United, og vinder Premier League i sin første sæson, vil det være fantastisk. Det bliver svært at komme til United og vinde Premier League i sin første sæson.

Der er mange klubber, der kæmper om titlen, og med Leicesters overraskende mesterskab sidste sæson, er det umuligt at forudsige, hvem der vil stå med trofæet i sidste ende.

– Du kan ikke vide det, fordi Premier League er så uforudsigelig i dag.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho kalder Ibra arrogant

Næste artikel

Vedr. kampen imod Galatasaray i Gøteborg 30/7

Relaterede artikler
Total
0
Share