Coolmore-mafiaen køber endnu flere aktier!!

JP McManus og John Magnier ser ud til, at de ikke har mistet lysten til, at købe Manchester United efter massive protester fra Manchester United fans.

Således ventes de to irske heste-milliardærer idag, at købe aktier for 200 millioner kroner i klubben, som vil bringe deres aktiekapacitet op på 28.6%.

Dermed er der kun 1.4 procentpoint op til de 30%, hvor der, ifølge børsens regler, skal afgives bud på køb af resten af virksomheden.

Denne gang skulle rygterne have noget på sig. Flere aviser skriver om rygtet, og en tidligere chef i en af verdens største investeringsbanker, tyske Commerzbank, Mehmet Dalman, bekræfter ligeledes Glazers fornyede interesse for et takeover.
Dalman udtaler til The Observer, at Glazer gerne vil have indflydelse på bestyrelsen og økonomien i klubben.
Dalman er tyrkisk-cypriot, men både stor United-fan og Buccaneers-fan, og har ligeledes gennem sit tidligere arbejde i Commerzbank en række forbindelser til Glazer.

OldTrafford.dk vil endnu en gang opfordre dig til, at melde dig ind i Shareholders United.

Sådan melder du dig ind i SU

OldTrafford.dk støtter Shareholders United og opfordrer alle United fans til at melde sig ind i organisationen, så vi kan kæmpe imod et takeover!

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

Nye planer om protester

Næste artikel

Sådan ser du aftenens kamp

ANNONCE