Nye planer om protester

Frustrationerne er ikke til, at tage fejl af hos Manchester United fans, efter det der er foregået i klubben gennem de sidste par uger.

Senest måtte et hestevæddeløb stoppes i 10 minutter, da en gruppe aktivister, der kaldte sig Manchester Education Commitee, trængte ind på banen og demonstrerede med bannere og sange imod de takeover planer, som John Magnier og JP McManus angiveligt har.

De to irske heste-milliardærer ejer flere heste, som hver uge løber rundt omkring i verden, og det er her, hvor der ventes at blive protester.

Forleden blev en ny gruppe dannet, United 4 Action, og de har nu afsløret deres planer for en kommende demonstration, som de har ansøgt om, at afholde til hestevæddeløbet, Gold Cup, som køres i Cheltenham i næste måned.

“Vi vil ikke forårsage forstyrrelser, men vi vil sende en kontant besked til John Magnier og JP McManus, at vi vil have dem til, at sælge deres aktier i Manchester United og give klubben tilbage til supporternes, fordi vi vil ikke have dem.
Vi har været i kontakt med myndighederne i Cheltenham om muligheden for, at afholde en fredelig demonstration på et sted, som de vælger.
Hvis ridebanen ikke giver os tilladelse, vil vi gå tilbage til plan B, som er at demonstrere et bestemt sted på banen, som vi allerede har afgjort.
Jeg víl ikke sige hvor eller hvornår det vil blive – men det vil blive pinligt for arrangørene,” udtaler gruppens initaitivtager, Sean Murphy idag til britiske medier.

Forrige artikel

Uniteds U15-hold i Nairobi på træningsophold

Næste artikel

Coolmore-mafiaen køber endnu flere aktier!!

ANNONCE