Coolmore-mafiaen vil erstatte Ferguson med O”Neill

Hvis Coolmore-mafiaen, John Magnier og J.P. McManus, får held med at få smidt Sir Alex Ferguson på porten, så har de allerede en mand stående klar i kulissen.

Ifølge dagens udgave af The Times, så har de allerede sat navn på efterfølgeren, hvis de får succes i deres bestræbelser på, at afskedige Sir Alex Ferguson.
Celtic-manageren, Martin O”Neill, var også inde i billedet som efterfølger, da Ferguson havde erklæret sin afsked for 2 år siden, men da denne aldrig blev til noget, så blev den kontakt lagt på is.

Celtic”s ejer, Dermot Desmond, skulle være med på ideen, på trods af at han så må vinke farvel til sin manager i klubben. Men som det er så typisk ved de rige og grådige aktionærer i de to fodboldklubber, så er Desmond ligeglad, da han alligevel ejer 3% af Manchester United.
Desmond er god ven af de to irske rigmænd, som idag satte deres advokater til, at undersøge hvordan Sir Alex Ferguson fik tilladelse til, at tale om klubbens aktionærer på klubbens egen TV-kanal, MUTV.
Endvidere har de bedt om videobånd fra dette interview.

Ferguson udtalte i sidste uge sig kritisk overfor den politik, som de to irere i øjeblikket kører imod ham, og det har de altså ikke fundet sig i.

Klubbens adm. direktør, David Gill, skulle have afholdt et krisemøde med Ferguson i mandags, hvor han blev bedt om at droppe søgsmålet imod John Magnier. Det er denne retsag, som menes, at være skyld i hetzen imod Ferguson.

Sagen udvikler sig mere og mere, og OldTrafford.dk vil selvfølgelig holde dig opdateret med det seneste nyt i sagen om Manchester United.

Forrige artikel

Jason forsvarer Sir Alex Ferguson

Næste artikel

Queiroz anbefaler Vasquez

ANNONCE