Jason forsvarer Sir Alex Ferguson

Sir Alex Fergusons søn, Jason, har nok været det mest uskyldige offer i striden mellem Manchester United-manageren og klubbens to aktionærer, John Magnier og J.P. McManus.

Jason har oplevet, at folk har gennemrodet hans skrald, post og samtidig spioneret omkring hans dyre million-villa, som de to aktionærer mener skulle være finansieret af ulovlige agentbetalinger til Jasons agentbureau, Elite.

“Jeg er meget stolt over hvad min far har opnået og den måde, han har gjort det på.
Det har kostet blod på, at få Manchester United op i den position, som han har ført dem til, men jeg er ked af at sige blodet nu spildes på grund af private årsager.
Jeg ved, at hvad der har været skrevet om mig, har været en del af en større kampagne med henblik på at stille min far i dårligt lys, men det vil jeg ikke lade ske.
Jeg vil ikke prøve og mene, at det har været let de seneste par uger. Det har været hårdt.
Det har været skrevet, at jeg skulle være ved at stoppe efter det der er sket i de sidste par uger.
Men jeg kan kategorisk benægte dette og bekender det, så det måske vil sætte en stopper for de rygter, som kan ødelægge dette firma.
Over de sidste 3 år har jeg arbejdet hårdt for, at få Elite op og køre.
Jeg har ikke nogen problemer med noget, som jeg har udført, i respekt til Elite,” udtalte Jason Ferguson idag til The Sun.

“Der vil komme en intern undersøgelse i klubben og jeg hilser den velkommen og vil samarbejde fuldt ud med denne. Men den eneste grund til, at den sker, er at på grund af disse beskyldninger.
I alle hans år har der ikke været skrevet noget om transfers indtil nu på grimd af personlige årsager,” kommer det fra Jason Ferguson, som har ordnet flere transfers for Manchester United gennem årene.

Forrige artikel

United giver Timm million-kontrakt

Næste artikel

Coolmore-mafiaen vil erstatte Ferguson med O"Neill

ANNONCE