Courtois langer ud efter United

Thibaut Courtois brød sig ikke om Uniteds spillestil i gårsdagens FA Cup-kvartfinale.

Chelsea vidste, hvordan Manchester United ville gribe mandagens kamp mod Chelsea an. Og Ander Herreras udvisning var en direkte konsekvens af taktikken. 

Sådan lyder analysen fra London-klubbens målmand Thibaut Courtois dagen derpå. Og belgieren har ikke meget tilovers for måden, udeholdet greb kampen an på. 

– De prøvede at psyke os ved at lave frispark og sparke os ned. Det er den slads mind games, de forsøger sig med. De får de fra deres manager, men vi røg ikke i fælden, siger Courtois ifølge ESPN. 

– De kom utvivlsomt med en plan, der handlede om at sætte Phil Jones og Darmian på Eden (Harzard, red.) og Willian. Det var svært at finde plads, men efter vi gjorde det, begik de mange frispark, fortsætter belgieren. 

Det store højdepunkt i første halvleg skete, da Ander Herrera fik sit andet gule kort og blev sendt tidligt i bad. Udvisningen undrer langt fra Courtois. 

– De var meget hårde. Det er Mourinhos stil. Og Ander Herrera betalte prisen for sine holdkammerater. 

– Vi kunne forvente, efter at have mødt Manchester United tidligere, at de ville spille deres fodbold på en god måde. Men det er klart, at uden Martial og Ibrahimovic må de spille anderledes. Og det var det, de gjorde, lyder det fra Courtois. 

United skal på torsdag forsøge at spille sig videre i Europa League mod Rostov. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Ballack: En fejl at Schweini tog til United

Næste artikel

FA sigter United for spilleruro

ANNONCE