Cristiano Ronaldo sikrer sejr mod Villareal i sidste sekund

Et mirakuløst mål af Cristiano Ronaldo i 95. minut betyder, at United går sejrsrigt fra opgøret mod Villareal i aftenens opgør i Champions Leagues gruppespil. Holdet leverede generelt en tam indsats.

Manchester United vinder 2-1 mod Villareal i 2. runde af Champions Leagues gruppespil efter magisk afslutning. Holdet har nu tre point efter to kampe.

Gæsterne var klart bedst i store dele af 1. halvleg, og United var heldige med ikke at komme bagud med op til flere mål i løbet af den første halve time af kampen. United havde store problemer med at spille sig igennem Villareals forsvar, som var meget komptakt og velorganiseret. De havde derudover store problemer med at få presspillet til at fungere, og de virkede ekstremt passive i mange situationer.

Diogo Dalot havde især store defensive problemer overfor hollænderen Arnaut Danjama, som formåede at spille sig frem til flere store chancer. Kun flotte målmandsredninger af De Gea betød, at kampen stadigvæk stod uafgjort 0-0 ved pausen.

I 2. halvleg var United meget mere med i kampen, og de formåede at få deres presspil til at fungere ved at komme meget længere frem på banen. Spanieren Paco Alcacer scorede dog for gæsterne efter 53. minutter via et indlæg fra Danjama, som let driblede sig forbi Diogo Dalot. De Gea var tæt på at redde bolden, men havde ikke heldet med sig. Kun syv minutter efter scorede Alex Telles heldigvis et drømmemål, da han kanonerede bolden i mål på en helflugter fra kanten af straffesparksfeltet, efter Bruno Fernandes havde lagt bolden ind fra højre side via et frispark.

Resten af kampen bød på flere store chancer til begge mandskaber, men det lignede længe, at kampen ville ende uafgjort. Edinson Cavani havde blandt andet en stor hovedstødschance efter 79. minutter, som han formentlig skulle have scoret på.

Magiske Cristiano Ronaldo formåede mirakuløst at score til slutresultatet 2-1 i allersidste minut, og endte dermed med at blive dagens mand i skysovs. Efter tilfældigt spil i straffesparksfeltet sendte Jesse Lingard bolden videre til Ronaldo, som let kunne sparke bolden i mål, selvom gæsternes målmand faktisk var tæt på at redde bolden. Forinden havde Fred sendt et fornuftigt indlæg afsted ind mod netop Ronaldo fra venstre side af banen.