Dagens rygter: Pogba og Müller til United?

Manchester United er klar til at sprænge banken endnu en gang, når sommerens transfervindue åbner. I hvert fald hvis man skal tro på dagens rygter.

Efter at være sikker på deltagelse i næste års Champions League, kan Louis van Gaal nu se frem mod sommerens transfervindue. Og ifølge dagens rygter er det ikke småpenge, han vil handle ind for i sommerferien.  

Det er ikke nyt, at hollænderen skulle have Mats Hummels i sin kikkert, som The Observer skriver. Tyskeren, der er anfører for Borrusia Dortmund skulle kunne hentes for omkring 30 mio. pund.

Sammen med tyskeren skulle den tidligere United-spiller Paul Pogba toppe ønskelisten ifølge Express. Den 22-årige franskmand bliver dog en dyr sag at hente tilbage. Ca. 71,5 mio. pund kræver Juventus for midtbanespilleren, men United skulle altså ikke være skræmt væk af det astronomiske beløb.

Mens Radamel Falcao og Robin van Persie skulle være på vej ud af svingdøren, vil United samtidig sikre sig, at der kommer nye kræfter ind den anden vej.  

Ifølge Sunday Independant øjner Louis van Gaal derfor et bud på omkring 40 mio. pund på Bayern Münchens Thomas Müller, som hollænderen selv havde fornøjelsen af at træne i 09-10-sæeonen.

Samtidig melder blandt andre Sunday People, at “de røde djævle” er tæt på et bud på det brasilianske talent Felipe Anderson i Lazio, hvor han for alvor har brudt igennem denne sæson. Kantspilleren har dog fem år tilbage af sin kontrakt, og det vil derfor kræve noget af et bud for at hente ham til Manchester.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Di Maria: Det har været en skidt sæson

Næste artikel

- Jeg vælger nye spillere

ANNONCE