Dalot: Jeg nyder livet i United

Diogo Dalot er glad for tilværelsen som United-spiller, og føler sig taget godt i mod af spillertruppen.

Ikke mange havde hørt om Diogo Dalot inden sommerens transfervindue åbnede. Pt er han et af Uniteds tre nyindkøb denne sommer, og den unge højreback, som blev hentet i Porto, regnes for at være et af Europas største talenter i sin årgang.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Indtil videre har Dalot dog ikke været i aktion for United på sommerens pre-season tur til USA, da han døjer med en skade. Han forventes spilleklar omkring september, efter han for få dage siden begyndte at træne med bold igen.

Men selv om han foreløbig blot har trænet konditionsmæssigt med resten af truppen, er den unge portugiser glad for tilværelsen som United-spiller.

– Holdkammeraterne har taget rigtig fint i mod mig, de virker som en rigtig hyggelig og god gruppe. Og det er godt at lære dem at kende på denne måde. Det er jo min første tur med klubben, så det er fint at være med og se hvordan det hele fungerer, udtaler Dalot til MUTV, hvor han også udpegede landsmanden Joel Pereira som en der virkelig har taget ham under sine vinger her i starten.

19-årige Dalot leverede flere fine præstationer i UEFA Youth-League sidste sæson, og kan i princippet spille både venstre og højre side af forsvaret. Han er formentlig primært udset til at erstatte Valencia på pladsen som højreback. Men hvad forventer stortalentet så af de kommende 12 måneder?

– Jeg forventer at blive en bedre fodboldspiller, udvikle mig både som spiller og menneske, og så hjælpe klubben og mine holdkammerater, sagde Dalot til MUTV.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rashford & Jones afkorter ferien

Næste artikel

Avis: Rojo på vej til Everton

ANNONCE