Rashford & Jones afkorter ferien

De to engelske landsholdsspillere har besluttet at vende tilbage fra ferie før tid, for at hjælpe United frem mod sæsonstart.

United er hårdt ramt i øjeblikket, med en lang række spillere på ekstra ferie efter VM-slutrunden, ligesom en række spillere døjer med småskader. Sæsonstart er allerede om under to uger, hvor Leicester gæster Old Trafford, og Jose Mourinho har tidligere snakket om, at de spillere fra VM der nåede længst, ikke når at være klar til det opgør.

Nu har et par af disse spillere så valgt at afkorte ferien, for i stedet at starte træningen og være klar til start. Det er Marcus Rashford og Phil Jones, som begge har valgt at møde op til træning for at være klar tidligere end ventet.

– Jeg håber at nogle flere vil følge Rashford og Jones, der har valgt at vende tilbage lidt før tid for at hjælpe holdet. For ellers vil vi være lidt i problemer i starten af sæsonen, udtaler Jose Mourinho.

Manageren håber uden tvivl, at Romelu Lukaku, Paul Pogba og Ashley Young er nogle af dem, som vil melde sig under fanerne før tid, for at være klar fra første fløjt i den kommende sæson.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fraværslisten vokser for Mourinho

Næste artikel

Dalot: Jeg nyder livet i United

ANNONCE