Dansk islæt i The Battle of Britain

Flere gange er Thomas Gravesen blevet sat i forbindelse med Manchester United, både da han forlod Everton, men også da han skulle væk fra Real Madrid. Til…

Flere gange er Thomas Gravesen blevet sat i forbindelse med Manchester United, både da han forlod Everton, men også da han skulle væk fra Real Madrid.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Til United kom han ikke, men på onsdag lægger danskeren alligevel vejen forbi Old Trafford, når han i Celtics grøn/hvide trøje kommer på besøg i Champions League.

I Celtic har han fået nummer 16 – nummeret, som Roy Keane spillede med i både United og Celtic, men trods dette faktum, så er han mest af alt kommet for at afløse Stilian Petrov.

“Gravesen er en god spiller, ingen tvivl om det. Vi har set hvad den mand kan. Han er måske en bedre spiller end Petrov, men jeg tror at i onsdagens kamp ville Petrov være mere målfarlig. Det er noget Gravesen ikke er kendt for,” udtaler Sir Alex Ferguson om den danske landsholdsstjerne forud for onsdagens kamp.

Kampen på onsdag bliver som vanligt, når et engelsk hold møder et skotsk, kaldt for The Battle of Britain. De to klubber har et historisk tæt forhold til hinanden og det ved Thomas Gravesen også.

“At være en del af en kamp som denne er grunden til at jeg ville til denne klub og jeg ser frem til det. Det er to fantastiske store klubber med utrolige historier bag dem,” udtaler danskeren.

Se kampen mod Gravesen og Celtic i København

TV3 viser FCK – Benfica, men på Den Glade Gris kan du se Uniteds kamp imod Celtic.

Kender du til andre pubber i landet, som viser United – Celtic, så skriv det i vores kamptråd på forum eller skrive en privat besked til “Baunie”.
Vi vil herefter annoncere det på hjemmesiden.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie glad for tre point

Næste artikel

Kidd dropper Keane

ANNONCE