David de Gea igen kåret til månedens spiller

For anden måned i streg er vores spanske målmand blevet kåret som bedste spiller.

David de Gea er endnu engang blevet kåret til månedens spiller. Det sker efter en afstemning blandt fansene, som simpelthen ikke har kunnet se udenom den spanske målmands præstationer.

Han blev ligeledes kåret som månedens spiller i oktober, og det er således anden gang, at han vinder prisen to måneder i streg. Dette skete også tilbage i 2013, hvor han modtog prisen i februar og marts.

Fantastiske præstationer mod Manchester City og Arsenal, blev fulgt op med clean sheets mod Crystal Palace og Hull. Om han kan tage prisen igen i december må tiden vise, faktum er dog, at han har lagt hårdt ud, med blandt andet nogle vitale redninger i overtiden mod Stoke.

Hovedpersonen selv var ikke overraskende glad for endnu en pris. Han takker alle de fans der har stemt på ham i konkurrencen, hvor han slog Wayne Rooney og Marouane Fellaini.

Juan Mata roser sin spanske landsmand og gode ven.

– Han har været helt utrolig. Jeg husker kampen mod Everton, hvor han ene mand vandt kampen for os. Det var lidt det samme billede vi så mod Arsenal. Han er i fantastisk form, som altid. Store målmænd er der når det brænder på og det er virkelig tilfældet med David, siger Mata til MUTV.

 

Forrige artikel

LvG: Snak om transferbeløb er klamt

Næste artikel

Louis van Gaal ikke overrasket over Pelle

ANNONCE