Louis van Gaal ikke overrasket over Pelle

Manageren er ikke overrasket over den flotte start Graziano Pelle har fået i Southampton.

Southamptons nye angriber, Graziano Pelle, har imponeret stort, siden sin ankomst i sommers. Han står allerede noteret for 9 mål for klubben og har generelt været en stor trussel.

Det er dog ikke noget der overrasker Louis van Gaal, som har et bedre bekendtskab end de fleste til den brandvarme angriber.

-Det er ikke nogen overraskelse, at han gør det så godt. Jeg hentede ham selv til AZ Alkmaar, på grund af de tydelige angrebskvaliteter han har, siger Van Gaal ifølge Skysports.

– Pelle minder på mange måder om Robin, de er begge rigtig gode til at se den tredje mand. Jeg har tidligere sagt, at jeg godt kan lide angribere, som deltager i det offensive spil og ikke blot står stille og scorer mål.

Med en sejr i mandagens kamp vil United gå forbi Southampton i toppen af Premier League. Manageren er selvfølgelig tilfreds med holdets fremgang, men han advarer om at fejre på forhånd.

– Det er slutstillingen vi skal se på. Lige nu er det ligemeget. Selvfølgelig er det dejligt, at vi kravler op i tabellen, det på trods af de mange skader vi har haft. Det vigtige er, at spillerne begynder at forstå filosofien, det har hjulpet os til resultaterne.

– Jeg var helt klar over udfordringen, da jeg sagde ja til dette job. Jeg kunne have valgt en anden klub, hvis jeg ville. Jeg synes dog, at denne udfordring passede til mig og det er derfor jeg er her.

Du kan se United besøge Southampton mandag klokken 21.00. Her skal de røde djævle forsøge at tage den femte sejr på stribe.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

David de Gea igen kåret til månedens spiller

Næste artikel

U18: Nulløsning mod Liverpool

ANNONCE