Davies forstår ikke van Persie

Den tidligere Bolton-angriber Kevin Davies undrer sig over, at Robin van Persie kritiserede sine holdkammerater i pressen efter gårsdagens nederlag.

Robin van Persie burde have taget en snak med sine holdkammerater i lukkede omgivelser frem for at lufte frustationerne i pressen efter nederlaget til Olympiakos. 

Det mener Kevin Davies, der har en fortid som angriber i Premier League for Bolton. 

– Jeg kunne forstå det, hvis kommentaren var kommet fra en anden end ham, som jeg betragter som en af de mest intelligente fodboldspillere. Han er hurtigt tænkende, han har en fantastisk teknik, han er verdensklasse. Det virker lidt som om, at rønnebærrene er sure, siger Davies til Teamtalk.com. 

Van Persie langede i går ud efter sine holdkammerater, som han mener, gør det svært for ham at udføre sit arbejde som angriber. 

– Det var ret svært, for mine holdkammerater er ofte i de områder, hvor jeg ønsker at spille, lød det bl.a. fra hollænderen. 

Men det er en kritik, som han burde have holdt internt, mener Kevin Davies. 

– Hvis han har et problem, bør han for holdets skyld tale om det med spillerne og trænerstaben. Videoanalyse-afdelingen kan finde alle de klip, han har brug for. Hvis det er angrebet eller midtbanen (der skaber problemerne, red.), skal man kalde dem til møde og diskutere det med manageren. Han er moden og erfaren nok til at gøre det, lyder det fra Davies, der i dag spiller for Preston. 

Forrige artikel

Guardian: David Moyes's position er sikker

Næste artikel

United til fans: Køb billet til CL eller intet derby

ANNONCE