United til fans: Køb billet til CL eller intet derby

Manchester United har angiveligt udsendt en besked til flere fans, hvori klubben minder om at købe billetter til Champions League-returopgøret mod Olympiakos. Hvis ikke bliver fansenes sæsonkort suspenderet til Manchester-derbyet.

Når man køber sæsonkort i Manchester United, forpligter man sig samtidig til at købe billetter til Champions League og FA Cup-opgør. Gør man ikke det, kan sæsonkortet blive midlertidigt suspenderet. Det er en del af det kontroversielle Automatic Cup Ticket Scheme (ACTS), som fans skal indvilge i, før de køber sæsonkort.

Ifølge flere fans på Twitter har de nu modtaget en sms-besked eller email fra klubben, hvori de bliver bedt om at købe billet til Olympiakos-kampen. Ellers vanker der suspendering af sæsonkortet til Manchester-derbyet 25. marts. 

– Deadlinen for at købe din billet til Olympiakos er kl. 20 onsdag den 26. februar. Vær venligst opmærksom på, at hvis du ikke køber denne billet, vil dit sæsonkort blive suspenderet til Man City-kampen, står der på de screenshots, som fans har lagt på nettet.

Ifølge betingelserne i klubbens Automatic Cup Ticket Scheme skal fans købe billet til Champion League og FA Cup-kampe, men behøver ikke købe til Capital One Cup-opgør. Hvis de ikke gør, kan det dog skade deres chancer for at få billetter til udebaneture eller cupfinaler.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Davies forstår ikke van Persie

Næste artikel

Tunnicliffe og Cole droppet i Fulham

ANNONCE