DD afviste Birmingham

Eric Djemba-Djemba proklamerer således, at han kun kendte til interesse fra Birmingham og ikke til nogen anden interesse i hans kvaliteter, noget…

Eric Djemba-Djemba proklamerer således, at han kun kendte til interesse fra Birmingham og ikke til nogen anden interesse i hans kvaliteter, noget Portsmouth-ejer Milan Mandaric tidligere på dagen ellers proklamerede.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

“For mig er skiftet godt nyt, for det giver mig muligheden til at spille hver uge. Villa er en stor klub med en stor historie og unge spillere, så jeg tror skiftet er godt for mig. For mig er det lige meget om jeg spiller på Old Trafford eller i Aston Villa, bare jeg spiller fast.”

“Jeg ved Birmingham også var interesseret, men Aston Villa er en mere kendt klub end Birmingham hjemme i Cameroun, og så kan jeg også godt lide Villas måde at spille fodbold på,”lyder det fra den nu forhenværende United-spiller til Skysports.com

Her er Djemba-Djemba ikke den eneste, der udtaler sig, det gør også hans nye manager David O”Leary. Og ireren regner indkøbet af Djemba-Djemba som et, der kan vise sig at blive et sandt kup for to mio. pund, som Villa menes at have givet for hans signatur.

“Aftalen er kommet istand stille og roligt. Jeg er meget taknemmelig overfor Manchester United og Sir Alex Ferguson over, at de anbefalede os Djemba-Djemba, da de besluttede at lade ham gå. Det har ikke været nogen hemmelighed, at vi har manglet spillere, men ikke haft de store penge at gøre godt med her. Så jeg er henrykt over handelen, som jeg regner for en særdeles billig en i forhold til, hvad vi får. Han er 23 år og vil blive Aston Villa en god mand i fremtiden,” udtaler O”Leary.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Historisk tilbageblik: Sæsonen 1947/48

Næste artikel

Hadets kamp på Highbury

ANNONCE