– De Gea er forhåbentlig med mod Barcelona

Efter morgenens sejr mod Club América ser Louis van Gaal frem mod lørdagens kamp mod spanske FC Barcelona. Han fortæller, at det ligner, David de Gea kan stå mellem stængerne.

David de Gea har endnu ikke fået spilletid på denne sommers Pre-Season, men før dagens kamp var han dog med under opvarmingen. Louis van Gaal er også optimistisk frem mod lørdagens udfordring.

– Jeg har en tro på, at han kan spille mod Barcelona på lørdag. Han var med under opvarmningen i dag, da Johnstone skulle varmes op individuelt. Jeg håber og tror, at han er klar på lørdag, udtalte van Gaal på et pressemøde efter kampen ifølge manutd.com.

Truppen i USA bliver tre mand større, når Marcos Rojo, Javier Hernandez og Angel di Maria støder til på lørdag, men der kan godt gå noget tid, før vi får dem at se i aktion.

– De kommer alle tre på lørdag, men de vil ikke være spilleklar. Der skal trænes, før de kan komme i spil til 45 minutter. De kan muligvis spille 30 minutter, men det kan jeg først se, når de har været til træning.

Kampen mod FC Barcelona spilles lørdag aften kl. 22 dansk tid.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Jeg vil gribe chancen

Næste artikel

Se braget mod Barcelona på Den Glade Gris

Relaterede artikler
Total
0
Share